Pravi DJ za vaše vjenčanje – Izbjegavajte bahatog DJ –a

Vjenčanje

Mislim da je jedna od stvari tijekom godina koja je industriji DJ vjenčanja dala loše ime. A koju je primijetio DJ vjenčanje Zagreb– DJ Neno. Jedan od velikih strahova koje parovi imaju kad žele unajmiti DJ -a. To je jedna potpuno neugodna caka. “Hoće li DJ zbijati neslane šale tijekom mog vjenčanja?”, “Hoće li DJ koristiti neprikladan jezik?”

Da želite komediju, otišli biste u lokalni satirikon ili kazalište u svom omiljenom kvartu. To nije nešto što vam treba na vašem vjenčanju. U svakom trenutku glazba za vaš dan trebala bi biti posvećena jednino i samo vama! A DJ bi vam trebao pomoći da odaberete savršenu kombinaciju glazbe koja će ostaviti neizbrisive uspomene na mnogo mjeseci i godina koje dolaze.

DJ vjenčanje Zagreb ili mojoj malenkosti je cilj da cijelo vrijeme ostanem u pozadini vaše ceremonije vjenčanja. Grube šale i neprikladan jezik nisu samo neprihvatljivi na vašem vjenčanju, već DJ koji inzistira na uvrštavanju te aktivnosti u njihove izvedbe skreće pozornost sa mladenaca i njihove obitelji i usmjerava ju na sebe. Samo pročitajte moje recenzije. One govore sve o meni.

DJ i konzumacija alkohola

Iako DJ -janje vjenčanja ponekad može biti vrlo stresno, vjerujem da DJ ne bi trebao konzumirati alkohol tada. Iako konzumacija alkohola može osloboditi čovjekove inhibicije i zapreke, to zasigurno nije poželjno na vjenčanju jer DJ mora biti na vrhuncu svoje realizacije i forme. Neki DJ-i ipak koriste vjenčanja kao mjesto za zabavu i besplatnu cugu. To su obično DJ -i koji vještinu DJ vjenčanja ne shvaćaju ozbiljno.

Alkohol vas ne pokreće u pravcu da možete bolje odsvirati pjesme, niti da možete zvučati bolje na mikrofonu. Treba objavljivati najave i čitati publiku, pa je bolje biti siguran u to nego se kasnije kajati, a pravi profesionalni DJ suzdržat će se od alkohola.

DJ vjenčanje Zagreb – DJ Neno

Sve u svemu, mladenci si trebaju postaviti pitanja. „Žele li DJ-a koji će njihovu vjenčanu ceremoniju i doček obaviti istinski profesionalno i uglađeno? Ili žele li DJ -a koji će piti, biti pun glupih doskočica i vrijeđati vaše goste neslanim šalama i neprimjerenim jezikom. Kad unajmite jednu zasebnu tvrtku kao što je DJ vjenčanje Zagreb, ne brinete se tko će biti vaš DJ. Jedan sjajni DJ koji će vam poslužiti umjesto bilo kojeg drugog koji ima drugačije iskustvo i koji može doći na vaše vjenčanje kao bahati najavljivač? To je vaš izbor.

Želite li da vam DJ vjenčanje Zagreb – DJ Neno ili moja malenkost bude DJ na vašem svečanom vjenčanju? Kliknite OVAJ LINK ili nazovite: 091 / 785 82 88 i porazgovarat ćemo!

Scroll to Top