Pravi DJ za vaše vjenčanje – kako DJ može da vas posrami

DJ vjenčanje Zagreb

DJ vjenčanje Zagreb – Oprostite zbog kašnjenja. Bio je naporan tjedan. Četvrti dio moje blogerske serije “Pravi DJ za vaše vjenčanje” će objasniti mnoge situacije zbog kojih njihov DJ može posramiti mladence.

Željeli biste blagog “profesionalnog” DJ-a glumačkih manira, posebno kada treba objavljivati ​​najave. Razgovor s istinskim profesionalnim DJ-om obično je dobar pokazatelj kako će i zvučati na vašem vjenčanju. Možda sam jedan od najvećih zagovornika DJ-a “Anti-kičastosti” u Zagrebu. Postoje neki DJ-i koji se pojave na vašem vjenčanju misleći da trebaju nastupiti i prirediti predstavu i zapravo zabavljati goste glasom prodavača ili osobom iz game-showa. Pretjerano „nepriličan“, drečav  i otmjen glas tijekom najave vašeg rituala često je jedan od  dokaza da se vole bahatiti.

Iskreno, ovo je vaše vjenčanje. Ovo nije klupska svirka. Toliki DJ-i pokušavaju prijeći tu granicu i ne uspijevaju srušiti industriju. Samo u zaista rijetkim slučajevima možete vidjeti DJ-a kako uspješno ostavlja klupsku ličnost i izvlači vjenčanje za vjenčanjem kao pravi profesionalac.

Na koga DJ usmjerava pažnju

Pravi profesionalni DJ vjenčanje Zagreb nikada neće nadvladati niti preuzeti vaš događaj. To mi je jedna od jačih odlika da uvijek “pohvalim” vaše vjenčanje, ali nikad da ga preuzmem. Ako dovedete DJ-a koji se uvredljivo šali ili komentira, oni skidaju svjetla reflektora sa mladenaca i usmjeravaju ih na sebe. Ako završni govor izgleda poput izložbe ili dražbe, ponovno skidaju svjetlo reflektora sa mladenaca i usmjeravaju na sebe.

Još jedan način na koji DJ-i mogu posramiti vas i vaše goste je ako oni nisu ti koji bi uopće trebali biti na vašem vjenčanju. To donosi iskustvo koje sam imao još u listopadu 2015. godine kada me je jedan konkurent zamolio da uzmem vjenčanje koje je trebalo uslijediti za 8 dana. Postoje neke ekstremne okolnosti zbog kojih ovaj zahtjev nije uspio. To mi je bio poziv na uzbunu da vidim sliku kako neki od mojih konkurenata postupaju sa svojim klijentima. Četiri dana sam čekao da dobijem glazbu od mladenaca, a kad sam je dobio, bilo je na listi 10 pjesama, što je na kraju postalo 10 zahtjeva za pjesme od gostiju vjenčanja.

Nisam smio prije razgovarati s mladencima jer njihov angažirani planer vjenčanja to nije dopustio. Budući da nikada nisam upoznao par, nisu znali ništa o meni. Nisam znao ništa o tome što im se sviđa a što ne sviđa o glazbi. Planer nije mladencima rekao niti da sam ja njihov DJ, što me uistinu stavilo u nepriliku i pokazalo se da to nije bilo fer prema mladencima.

DJ vjenčanje Zagreb

Dame i gospodo, NIJE to način na koji ja radim svoj posao. Uvijek ću uzeti vremena da barem jednom upoznam svoje mladence, a možda i više da bih stekao osjećaj za glazbene ukuse, a i za to da me malo bolje upoznate. Na kraju, uzdate se u mene da zabavim vas i vaše goste. To je jedini put kojim treba ići. Ako sjednete s bilo kojim planerom ili koordinatorom vjenčanja, pobrinite se da vam omoguće da upoznate vašeg DJ-a. Također pripazite da DJ koji unajmite bude DJ koji će se pojaviti na dan vašeg vjenčanja.

Tvrtka koja mi je u posljednji trenutak proslijedila ovo vjenčanje bila je tvrtka s više sustava usluga i općenito možete pronaći puno takvog načina poslovanja i prakse kod ovakvih vrsta tvrtki. To se je trebalo dogoditi najmanje mjesec dana ranije a ne samo 8 dana. A definitivno bih trebao biti u mogućnosti razgovarati sa mladencima prije vjenčanja AKO prihvatim preporuke bilo kojeg konkurenta. Drugim riječima, to su moji uslovi.

DJ vjenčanje Zagreb jedna je funkcionalna tvrtka, tako da jednostavno neće biti iznenađenje tko će biti vaš DJ. Ovdje za vaše vjenčanje nema šokantnog DJ prizvuka zabave, samo izvrsni profesionalac na mikrofonu koji je prirodniji i još prikladniji za vjenčanja. Obećavam to da neću fulati, samo topao i profesionalan glas.

Slijedi 5. dio i ulazimo u neke trikove pomoću kojih će vas “prosječni” DJ-i natjerati da ih rezervirate.

Sviđa li vam se ono što čitate? Želite li upoznati DJ Nena i razgovarati o vašoj glazbi za vjenčanje? Kliknite OVU vezu i kontaktirajte me.

DJ vjenčanje Zagreb

Scroll to Top