Cijena

Cijena – Voljan sam napomenuti naknadu za moj trud.

Za razliku od drugih koji na svojim web stranicama javno ne ističu cijenu pa je po tom pitanju svakakvo iznenađenje moguće, ja vam dajem unaprijed na uvid tu informaciju kako da bi već na samom početku suradnje sve bilo jasno, čisto i fer.

Cijena za područje grada Zagreba: 1,150.00€ = 8,600.00kn

(Navedena cijena vrijedi za 8 sati rada. Svaki naredni sat naplaćuje se 100,00€. – Iako su cijene bez posebnog paketa rasvjete, uložit ćemo napor da učinimo svjetlosnu formu, dekor ili doživljaj respektabilan Vašeg najsvečanijeg trenutka.)

Svotu naknade (tj. CIJENE) za moj trud opravdava iznimna kvaliteta usluge (prikazanog, učinjenog) kao i vrhunska oprema koju koristim. A što se može vidjeti po mojim recenzijama. KLIKNITE OVDJE <———

Usluge razglasa:

Teško je pronaći cijene disk-džokeja na njihovim stranicama!

„DJ za vjenčanje Cijena“ i „DJ za svadbe cijena“. Ovo su dva od najčešćih pretraživanja Googlea, koje svakog mjeseca, tijekom cijele godine, rade tisuće mladenaca koji žele angažirati profesionalnu DJ tvrtku da postave svoj plesni podij na njihov plesni događaj! Svakako razumijem zašto. Zamislite da idete u trgovinu i nigdje nije navedena niti jedna cijena. Biste li i dalje tamo kupovali?

Što ako vam je taj upravitelj trgovine rekao: “Sjednimo i razgovarajmo o našim proizvodima prije nego što vam damo bilo kakve informacije o cijenama.” Vjerojatno nikad više ne biste tamo kupovali. Ironično, to je upravo ono što većina DJ -a za vjenčanja radi. Shvaćamo, uslužne tvrtke su različite, ali po našem bi mišljenju bilo korisno imati barem okvirnu cijenu, kada želite unajmiti DJ za svadbenu zabavu.

Prosječni DJ za vjenčanje cijena

Pa razgovarajmo o profesionalnim cijenama / cijenama DJ za vjenčanje. Da budem iskren, postoji puno publikacija, web stranica i “industrijskih stručnjaka” koji DJ tvrtkama NIKADA ne navode kolike su stope njihove profesionalne cijene za vjenčanu zabavu na njihovoj web stranici! Navode da se DJ ili prodajni predstavnik tvrtke mora “prvo sastati s tim kupcima, osobno ili telefonom, i prodati svojim kupcima njihove usluge po nekoj njihovoj vrijednosti, kako ih cijena ne bi uplašila.”

Ovo je šokantno: cijena može otjerati kupce, čak i nakon što čuju dugačku prodajnu priču. Ne vjerujem u forsiranje sastanka. Ne želim da vas prisiljavam na sastanak kad želim prodati svoje usluge, pa vas ni ne tjeram da to radite samnom!

Cijena je bitna!

Jasno je da su cijene DJ za vjenčanja bitne. Ja na svojoj web stranici barem navodim svoju cijenu i ne mogu navesti cijene za sve, jer stvarno svako vjenčanje ili događaj se razlikuju. Moje cijene DJ za vjenčanje ovise o potrebama kupca, mjestu događaja, veličini prostora, koliko ozvučenja moram ponijeti, potrebama za osvjetljenjem vjenčanih svečanosti itd.

Sveukupno, cijena moje usluge DJ za vjenčanja sa razglasom i (osnovnom rasvjetom plesnog podija) je navedena gore. Ovisno o vašim potrebama, u koliko želite dodatnu rasvjetu, kao što je bojanje cijele sale u boju koju želite, bojanje stolova, natpis imena mladenaca na zidovima itd. Surađujem sa profesionalnim partnerom za rasvijetu i njegove usluge se dodatno naplaćju. Po meni suvišno ali ko voli eto..
Cijene dodatne rasvijete imate u slici ovdje niže:

Sretno i kao i uvijek, pošaljite nam e-poštu za pitanja. Čak su mi ljudi slali i e-poruke o tome koliko koštaju DJ za vjenčanja u drugom gradu, samo da bi utvrdili je li cijena poštena. haha Uvijek sam sretan da svima pomognem, bili oni moj kupac ili ne!

Gsm: 099 / 371 87 62

Scroll to Top