Često postavljena pitanja

Često postavljana pitanja

Koliko naplaćujete? / Često postavljena pitanja

Volio bih vam odmah kazati iznos ali istina je samo jedna; cijene za obavljeni posao su različite kod svakog DJ -a. Stoga možemo ovo zanemariti i usredotočiti se na vaše konkretne želje na stranici često postavljena pitanja. Ali da ne biste mislili da krijem cijenu, imate ju na pod-stranici CIJENA.

Koje žanrove glazbe puštate? / Često postavljena pitanja

Sve što vam se sviđa – od narodnih do rocka i sve između toga. Kroz tako širok repertoar, unaprijed se kazuje klijentu što može dobiti u vezano uz glazbene želje, pa čak dati i svojim gostima da biraju glazbene brojeve – naravno ako vjerujete u njihov glazbeni ukus. Govoreći iz iskustva, ljudi vole plesati na glazbu koja im je poznata.

Prihvaćate li glazbene želje gostiju?

Da. Osim ako su neke glazbene želje vaših uzvanika izrazito neprikladne prigodi, prostoru i vremenu te stoga i na popisu vama nepoželjnih pjesama koje nikako ne želite čuti. Loš glazbeni ukus vaših uzvanika neće omesti veselje i svečanost zabave. Što je važno znati vezano uz često postavljena pitanja.

Na koji način posluje vaš servis?

DJ Neno (moja malenkost) vodi cjelodnevni posao, ja sam taj s kojim ćete kontaktirati. Sudjelujem u mnogim raznovrsnim eventima. Precizan i konkretan sam u svom angažmanu, sve važne informacije prenosim povratno vama.

Hoće li to sve skupa izgledati dobro? / Često postavljena pitanja

Da. Uvijek se trudim da namjestim dobar razglas i dobru rasvjetu. Vaše povjerenje je moje zadovoljstvo.

Hoćete li biti prikladno odjeveni?

Nismo jedna od onih DJ firmi koje su uvijek obučene u crno ili bijelo tražilo se to od njih ili ne. Ponekad je primjerenije nositi urednu košulju ili majicu, čiste hlače i cipele, ili pristojne tenisice.

Nastupate li samo na vjenčanjima?

Većina naših događaja su vjenčanja, ali također nastupam i na klasičnim eventima kao što su djevojačke i momačke večeri te rođendani i druge zabave. To znači da preuzimam odgovornost za do 300 gostiju po večeri. Mislim da svi moji klijenti zaslužuju najkvalitetniju uslugu.

Nosite li i opremu? / Često postavljena pitanja

Koristim visoko kvalitetnu vrhunsku razglasnu opremu. (Više o tome na pod-stranici CIJENA.)

Koliko vam dugo treba da posložite opremu?

Oko 90 minuta, ali volim produžiti na 120 minuta kako bih bio siguran. S ponešto planiranja, u pojedinim slučajevima traje i manje od 90 minuta.

Koliko unaprijed treba bukirati?

Preporučam što prije to bolje, da budete sigurni i vi i ja. Većina mojih klijenata naručuje se između 6 i 12 mjeseci unaprijed.

Kako da se naručimo? / Često postavljena pitanja

Kontaktirajte me mobitelom ili putem Skypa / Wibera / WhatsAppa, ili mi pak samo pošaljite broj mobitela/telefona i e-mail adresu putem kontakt forme na stranici KONTAKT, i ja ću se u vrlo kratkom vremenu javiti vama. Zatim ćemo razgovarati.

Kako potvrditi rezervaciju?

Pomoću ugovora koji sadrži sve bitne informacije o vašem eventu. Plaćena akontacija iznosi 30% od cijene nastupa nakon čega dobivate ugovor da biste i vi i ja bili sigurni.

Vaš datum je siguran nakon što je akontacija uplaćena meni sa potvrdom rezervacije, i potpisana sa vama izdanim ugovorom.

Što bi se dogodilo da ste bolesni na dan svečanosti?

Dozvolite mi da kažem da se to nije dogodilo u posljednjih 15 godina što nastupam – što mogu reći da sam zdrav kao dren.

No, u malo vjerojatnom slučaju da sam previše bolestan ili kod iznimnih situacija kao što je COVID19 koji može svakoga iznenaditi, pozivam kolegu iz branše DJ, koji će rado preuzeti sve moje obaveze koje zbog više sile ne mogu odraditi.

Možete li raditi sa bendom? / Često postavljena pitanja

Da, volim raditi sa glazbenicima. Obično nastupam tijekom njihovih pauza, nakon što završe svoj set svirke. Uskačem za miks pult za vrijeme pauza puštajući ugodnu (pozadinsku) glazbu, spreman za kasniju reprodukciju veselijih pjesama.

Vidim li da nešto po tom pitanju ide krivim tijekom, uvijek to mogu ispraviti.

Koristite li svjetlosne efekte? / Često postavljena pitanja

Da. Koristim osnovnu rasvjetu za plesni podij. U koliko želite dodatnu rasvjetu, kao što je bojanje stolova, zidova, cijele sale, niski dim, preporučujem vam svog partnera koji je zadužen za rasvjetu.

Koristite li stroj za dim ili maglu?

Da, ali strojevi za maglu mogu „pokrenuti“ protupožarne alarme u hotelima i aktivirati sustav zaštite, a to svakako ne bi bilo dobro. Želite li učinak magle, preporučam stroj za niski dim koji ima moj partner koji je zadužen za dodatnu rasvjetu.

Hoćete li nakon što sve završi ostati s nama u kontaktu?

Stvarno mislim da je važno ostati u kontaktu sa vama, zato se slobodno javite ili nazovite u bilo koje vrijeme i kada god želite.

Hvala što ste pročitali često postavljena pitanja!

GSM: 099 / 371 87 62

Scroll to Top