Kontakt: 099 371 87 62

Kontakt obrazac

Kontakt

Možete me kontaktirati putem ove kontakt forme, gdje će te najbrže dobiti odgovor. Hvala!

  Vaše ime

  Email

  Vaš broj telefona/mobitela

  Vrsta eventa

  Naslov

  Vaša poruka

  Kako ste saznali za mene?

  Molimo označite Šalica.

  Kontakt 22

  Možemo se čuti i putem Skypa – moje skype ime: dj.neno.original

  Dobro došli na moju kontakt web pod-stranicu!

  Želite unajmiti najboljeg profesionalnog DJ-a za vjenčanja i istovremeno dobiti najbolju vrijednost za svoj novac. Napravili ste dobar plan i došli ste na moju Kontakt web stranicu. DJ za vjenčanja Zagreb – (DJ Neno) odnosno moja malenkost je vrlo svjesna da su događaji poput vašeg vjenčanja jedni od najcjenjenijih i naj nezaboravnijih u vašem životu. Spojit ću i reproducirati svu vašu odabranu glazbu.

  Za sva pitanja stojim na raspolaganju

  Nadaren sam, sposoban i kulturno osjetljiv na vibracije publike kako bi se učinkovito postavilo ili popravilo raspoloženje vaših gostiju. Da biste provjerili je li vaš datum dostupan, jednostavno me kontaktirajte. DJ za vjenčanja Zagreb – (DJ Neno) je nenadmašna opcija za grad Zagreb i njegovu okolicu. Profesionalne DJ usluge za vašu svadbenu zabavu, rođendan, proslavu obljetnice, maturalnu zabavu, korporativni događaj, ili djevojačku / momačku zabavu ili bilo koje drugo značajno okupljanje u vašem životu ili poslu.

  Kontaktirajte me kroz kontakt obrazac

  Da bi vaš plesni podij za vjenčanja bio prepun vaše obitelji i prijatelja, u jednom od najboljih provoda njihovog života, nazovite, pošaljite nam poruku ili nas kontaktirajte na 091 / 785 82 88 ili ispunite OBRAZAC za kontakt iznad. Dobro znam da je vaše vjenčanje jedna od najcjenjenijih prilika u vašem životu. Stoga surađujemo s vama kako bismo osigurali da vaš događaj bude jedinstven, sadržajan i nezaboravan za vas i vaše najmilije.

  Iskreno smatram da su moje usluge vjenčanja nenadmašna opcija na cijelom području grada Zagreba, uključujući i njegovu okolicu. Aktivno sudjelujem u vašem vjenčanju na više načina nego samo puštajući izvrsnu glazbu. Na nenametljiv način, kao vaš DJ za vjenčanje bit ću vam „meštar“ od ceremonije i koordinirat ću sve iza scene kako bi osigurao da prijem teče bez problema i točno prema vašim posebnim željama.

  Upitnik plana vjenčanja

  Dat ću Vam svoj upitnik plana vjenčanja. To će realizirati sve aspekte vašeg najsvečanijeg dana. (Grandiozan ulazak u salu, zdravicu, predjelo, večeru, rezanje torte tradicionalne običaje ako ih imate, te ples). Kad ispunite vaš detaljni plan tj. upitnik, koordinirat ću vaš cjelokupni prijem kako bi se sve osiguralo da bude besprijekorno, od ulaza u salu za Vas kao mladence pa sve do zadnjeg plesa na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.

  Vaš DJ za vjenčanja Zagreb – DJ Neno

  Scroll to Top