Pravi DJ za vaše vjenčanje 3.dio. – Zašto vaš DJ može kasniti

DJ vjenčanja Zagreb
Mlada plače jer joj je DJ javio 2 dana prije da ne može doći Photo by Anthony Tran on Unsplash

Stvari postaju još zastrašujuće dok istražujemo 3. dio bloga “Pravi DJ za vaše vjenčanje”. Koji je dodatno inspiriran DJ -ima koji bukiraju vjenčanja i koji ne nudi usluge. Ako ste u nedjelju pročitali moj drugi dio, vidjeli ste kako pišem o DJ kompaniji koja je rezervirala neka vjenčanja.. Bez pružanja usluga. Ova serija blogova nastavlja se više baviti angažiranjem pravog DJ vjenčanja Zagreb. – Za vaše vjenčanje u gradu Zagrebu. I rasvjetljava više mračnih praksi na koje morate paziti kod odabira DJ usluga. Te zašto vaš DJ može zakasniti na vaše vjenčanje.

Znate da bih ovaj dio mogao započeti citirajući staru pjesmu od grupe „Three Dog Night“ s kraja 60-ih pod nazivom “One”. Tekst pjesme u prijevodu glasi “jedan je najusamljeniji broj …” Pa, to može biti istina u svijetu zabave, jer se možda osjećate pomalo potišteno zbog toga što ste još uvijek slobodni. Ali u smislu onoga što ću vam reći o nekim DJ uslugama, jedan je najbolji broj kad razmišljate o angažiranju vašeg DJ vjenčanja Zagreb.

Zašto bi DJ kasnio na vaše vjenčanje?

Pa, ne volim što vam to kažem, jer to je svojevrsna industrijska praksa, ali mnogi DJ-i rezerviraju si do 2 vjenčanja u dva dana zaredom (petak i subota). Ponekad, u vrlo vrlo rijetkim slučajevima, to i uspije. Ovisno o udaljenosti između tih vjenčanja, moguće je uspjeti, ali još uvijek postoji veliki rizik za to drugo vjenčanje koje nastupa u subotu.

Vezano za to drugo vjenčanje postavljaju se pitanja, koliko će taj DJ biti odmoran? Što ako mu nešto od opreme otkaže na prvom vjenčanju? Što ako DJ doživi nesreću od umora na putu do drugog vjenčanja? Za to drugo vjenčanje DJ sigurno neće biti u naj boljoj formi. Iscrpljenost i stres koji se mogu povezati s DJ -janjem jednog vjenčanja više su nego dovoljni i najiskusnijem DJ za vjenčanje. Stoga nema razloga ne reći da njihova forma neće biti na tolikom nivou za to drugo vjenčanje kao što je bila na prvom.

DJ vjenčanja Zagreb i pristup poslu

DJ vjenčanja Zagreb i dalje ima „jedinstven“ pristup i više sam usredotočen na uspjeh VAŠEG vjenčanja na VAŠ dan vjenčanja. Nego na „žongliranju“ dva vjenčanja u dva dana za redom od kojeg je vaše vjenčanje drugo vjenčanje po redu koje pada u subotu. To je zato što upravljam jednom i jedinom primarnom DJ tvrtkom i ne zapošljavam više DJ -a. Pri pomisli o pamćenju dva para imena za vjenčani domjenak dva dana zaredom zaboli me glava. Možete zamisliti KATASTROFU ako bih na tom drugom vjenčanju počeo najavljivati ​zabunom imena s prethodnog vjenčanja?

DJ vjenčanja Zagreb i odgovornost

Biti pravi profesionalni DJ vjenčanja Zagreb zahtijeva puno odricanja. Često morate propustiti druženja sa prijateljima i rodbinom. Kada bih imao novčanicu od sto eura za toliko društvenih događaja koja bih ih morao propustiti jer sam imao rezervirana vjenčanja. Vjerojatno bih mogao prestati raditi kao DJ i otići u mirovinu jer bih imao dovoljno novca samo od toga. To je dio posla u industriji vjenčanja. Ali postoje DJ -i koji će zapravo imati hrabrost otkazati mladence u zadnji čas jer bi željeli ići na ta društvena događanja ili provesti vrijeme s obitelji.

DJ koji će otkazati vjenčanje mladencima u posljednji trenutak IZ BILO KOG RAZLOGA jednostavno ne posluje profesionalno. Mislim da ćete uvijek moći prisustvovati roštiljadi ili obiteljskom pikniku. Ali kao profesionalni DJ vjenčanja Zagreb fokus je na pružanju izuzetnog DJ vjenčanja iskustva.

Nikada nisam otkazao svatove niti bukirao termine dva dana za redom! Stoga je strah da dobijete nekog drugog DJ umjesto mene ili da se uopće ne pojavim eliminiran. I šanse su da vam vjenčanje bude uništeno NULA posto!

Pratite me za četvrti dio blog serije gdje ćemo saznati kako parovi na kraju mogu biti posramljeni od svog DJ-a. Ako me želite upoznati i razgovarati o vašim potrebama DJ usluga za vaše predstojeće vjenčanje, kliknite na OVU vezu. 🙂

Vaš DJ vjenčanja Zagreb – Neno

Scroll to Top