Pravi DJ za vaše vjenčanje – kako se vjenčanja mogu upropastiti – 2 dio.

DJ za vjenčanje Zagreb
Uplakana mlada, nakon što joj DJ nije došao na vjenčanje.

Danas je objavljen 2. dio blog serije koja je započela krajem ovog tjedna u vezi s unajmljivanjem pravog DJ za vjenčanje Zagreb. Bile su to prednosti i nedostaci angažiranja DJ za vjenčanja koji nude više stavki u sustavu usluga. Nikad nije bilo savršenije vrijeme za pisanje i educiranje mojih budućih mladenaca o tome nego sada, kada je nastupilo doba korona krize i kada su mladenci očajni jer ne znaju kako da počnu sa planiranjem svoga vjenčanja.

Kako neke DJ kompanije posluju

Svake godine veće DJ tvrtke rezerviraju i prebukiraju datum vjenčanja parova, što kao rezultat upropaštava najveći dan u životu jednog para. To nije nešto što se tek počelo događati, to je već godinama prozirna i sumnjiva prodajna taktika. Prebukiranjem datuma vjenčanja, ove tvrtke žele utrostručiti ili učetverostručiti svoj prihod tog dana, a bez pružanja ikakve usluge.

Još je gore, što će ove DJ tvrtke često na vaše vjenčanje poslati neiskusnog DJ -a i tom istom DJ -u platiti djelić investicije što ste uložili u vrijeme zakupa DJ -a. To je način na koji vole zarađivati u ovom poslu, ali također je način da vam se uništi najveći dan u životu. Potpuno bezobrazno.

Zatim,.. Imate DJ-e koji će nazvati svoje parove 1-2 dana prije dana vjenčanja i obavijestiti ih da su bolesni, iako su zdravi i dobro su. Mnogi mladenci nisu svjesni niti jedne od ovih taktika u trenutku rezervacije, ali toga treba biti svjestan! Nisu svjesni ove taktike jer je u mnogim slučajevima “zabava” vjenčanog para rezervirana u zadnji čas! No, istini za volju, 81% svih mladenki izjavilo je da žale što nisu potrošili više vremena i sredstava na planiranje svojega vjenčanja..

Kako posluje DJ za vjenčanje Zagreb – DJ Neno ili „moja malenkost“

DJ za vjenčanje Zagreb ima jednostavan model za uspjeh i stručnost. Ako angažirate “mene” za svog DJ-a, dobit ćete “mene” za svog DJ-a. To je zaista tako jednostavno. Moje je uvjerenje da multipliciranje prihoda u industriji DJ za vjenčanja jednostavno ne postoji. Ne postoji u osobnosti, profesionalnosti i opremi. Jedini način na koji bi mogao postojati bio bi da ste zaposlili kompjuterizirani robot.

Diskdžokej je osoba koja je angažirana da miksa snimljenu glazbu. DJ za vjenčanje Zagreb ima JEDNU i samo jednu specijalnost. Glazba, muzika. Bilo da je to ceremonijalna glazba, glazba koktela ili glazba za prijem. Mislim da je najbolje učiniti jednu stvar i to ODLIČNO. Moja se tvrtka nikad nije uhvatila u koštac sa pružanjem svih kičavih “dodataka”. Ako trebate fascinantnu ambijentalnu rasvjetu i osvjetljenje, kliknite na poveznicu i pogledajte stranicu mog omiljenog partnera OVDJE. Surađujem s jednim od najboljih u Zagrebu. Ako i dalje tražite profesionalnog fotografa / videografa, otvorite stranicu mog omiljenog partnera OVDJE. Što je zajedničko svim tim pružateljima usluga? Oni rade jednu stvar i to vrlo dobro.

Ono što radim shvaćam ozbiljno. Vrlo ozbiljno. Nema druge prilike kad ste angažirani kao DJ za vjenčanje jednog budućeg bračnog para. Rezervirani ste, pomažete u planiranju njihove glazbe, pojavite se, namještate opremu, svirate i idete kući. Vi ste tu, i zauvijek ste se urezali u um i pamćenje mladenaca i gostiju. Nikad ne postoji “Drugi pokušaj” za nečiji dan vjenčanja. Svaki glazbeni detalj dana vjenčanja tog para mora se istražiti i razgovarati o njemu prije nego on dođe.

DJ za vjenčanje Zagreb i moji klijenti

DJ za vjenčanje Zagreb djeluje vrlo različito od bilo koje druge DJ kompanije, barem ovdje u Zagrebu. Način na koji se ostatak industrije DJ za vjenčanja ponaša nikada neće utjecati na to kako ja upravljam svojom tvrtkom. Moji mladenci nisu samo “brojevi”, to su sjajni ljudi koji su prešli na moju web stranicu i pažljivo ju proučili te su odlučili ukazati mi svoje povjerenje kako bih im pružio izuzetno DJ za vjenčanje Zagreb iskustvo. Od vjenčanja s nižom cijenom do vrlo skupih vjenčanja, moj je cilj voditi svoje poslovanje s najvećim ugledom i etikom te se prema svim parovima odnositi na istom nivou povjerenja i poštenja.

U ovoj smo temi tek sad zagrebli površinu. Potražite 3. dio ove serije blogova koji će biti objavljen u sljedećih nekoliko dana. Ako jedva čekate 3. dio i uvjereni ste da bi DJ za vjenčanje Zagreb – DJ Neno trebao biti vaš DJ, kliknite OVU VEZU. I upoznajte Nenu odmah.

DJ za vjenčanje Zagreb – DJ Neno

Scroll to Top