Pravi DJ vjenčanje i što kada unajmite pogrešnog DJ -a

DJ vjenčanje
Kontakt: gsm: 091 / 785 82 88 Photo by Jorik Kleen on Unsplash

Bliži se kraj prosinca u Zagrebu, a usred smo jedne tužne i nesretne rekli bismo korona zimske sezone. U skoro vrijeme početak je još jedne sezone angažmana DJ vjenčanje. Na početku zaruka razmišljate o toliko puno stvari. Koga pozvati? Gdje održati ceremoniju vašeg vjenčanja ili domjenak? Koga unajmiti za ugostiteljstvo? Cvijeće? Koga ćete zaposliti kao svog DJ -a ili bend? Ako razmišljate o bendu, slobodno možete napustiti ovaj post na blogu i na OVOM linku postoji tvrtka koja će vas uputiti u pravom smjeru u traženju savršenog benda za vašu najsvečaniju večer. Ako unajmljujete DJ -a, ostanite ovdje. Jer će sa ovim postom na blogu započeti niz objava u kojima se educiraju svi budući mladenci o tome koliko je važno angažirati pravog DJ vjenčanje. Za vašu svadbenu svečanost i veselje u gradu Zagrebu i njegovoj okolici.

Pažljivo birati pravog DJ vjenčanje

Uvijek iznova izgleda da je DJ vjenčanje na bilo kojem vjenčanju ideja ili plan koji nije bio prvotno zamišljen, ali se o njemu često razmišlja kasnije. A često je i posljednji element najsvečanijeg dana mladenaca koji je na redu za razmatranje ili rezervaciju (buking DJ -a). Kao rezultat toga, 81% mladenaca se žali da su kamo sreće potrošili više vremena i još više resursa za unajmljivanje pravog profesionalnog DJ vjenčanje ili nekog drugog oblika zabave. Iako se neki parovi odlučuju za bend, ova će serija blogova biti pisana “iz ugla“ unajmljivanja DJ vjenčanje i na trajne negativne učinke na vaše uspomene ako angažirate pogrešnog.

Za koju god opciju zabave da se odlučite, ona će utjecati na vaš cijeli dan. Od ceremonije glazbe do kraja večeri, glazba i zabava su jedinstveni, pa je za osiguranje savršenog protoka vaše najsvečanije večeri najvažnije pobrinuti se da čujete točno ono što volite i želite čuti. Potreban vam je DJ sa stilom, DJ s izvrsnim glazbenim ukusom, DJ koji u pravo vrijeme zna što svirati i DJ koji dobro poznaje sve žanrove glazbe i na kraju DJ koji dobro zvuči na mikrofonu i ima iskustva. Te da ne bude prenametljiv u vođenju protokola tj. da ne skreće pretjerano pažnju na sebe.

Sjećanje na kraju ipak najviše ostaje na DJ vjenčanje

Jednostavno rečeno, koliko god su cvjetni aranžmani na vašem vjenčanju bili lijepi. Vrlo je malo vjerojatno da će vam se netko godinu dana kasnije javiti i to pohvaliti. O vašoj svadbenoj torti, iako je bila vrlo ukusna, neće se pričati za 5 godina, bez obzira bila ona obična ili na pet katova. Čak i ako ste unajmili jednog od najboljih ugostitelja u gradu da pravi vaše poznate delicije i jela, to neće nadvladati reproduciranu glazbu i uspomene na vašeg DJ vjenčanje i zabavu. Tako da na kraju čak ni cijelu večer otvoren šank neće moći spasiti stvar. 😉

Što je krivo ne može se ispraviti

Biti pravi profesionalni DJ vjenčanje jedna je od naj vrjednijih vještina. Stres i pritisak su nevjerojatni svaki put kada DJ vjenčanje krene na mjesto događaja. Priprema i osobnost usmjerena na detalje koja je potrebna da biste bili pravi profesionalac. Prilično su skupi zbog troška vremena i novca upravo na pripremu kao i na profesionalnu opremu. Jednostavno rečeno, nema mjesta pogreškama. Vi planirate imati samo jednu ceremoniju vjenčanja, pa je izdvajanje vremena, truda i resursa za odabir pravog DJ vjenčanje nužno kako biste bili sigurni da niste pogriješili. Kažem si cijelo vrijeme. “Nema prilike da se nešto ispravi nakon što se počini pogreška i to još na nečiji dan vjenčanja”. Svaki detalj glazbe mora biti savršen. Treba vam DJ koji ozbiljno shvaća svoj posao.

U ovoj seriji blogova osmišljenoj kako bi pripremili parove da rezerviraju svog DJ-a. slijedi tematika “Kako vjenčanja mogu biti upropaštena“. Ako uživate u ovom blogu i sviđa vam se ono što čitate. Kliknite na vezu – KONTAKT – kako biste bukirali datum za nadolazeću godinu na vrijeme.

DJ vjenčanje Zagreb – DJ Neno 🙂

Scroll to Top