Kako planirati svoju svadbu tijekom pandemije covid-19

Vjenčanja

Sretni blagdani! Kako god slavili ovo doba godine kada su vjenčanja podbacila kao i sve ostalo, hvala vam što ste odvojili vrijeme za posjet mojoj web stranici i blogu. Ako ste poput mene, vjerojatno ste vidjeli kako se u vašim objavama na društvenim mrežama pojavljuju statusi nekih vaših prijatelja i sljedbenika. Pa, mi smo u sezoni zaruka od blagdana. Aktivnosti oko prosidbe doista kreću od Božića i Nove godine, pa sve do Valentinova. Čestitam svim onim parovima koji su napravili taj divovski korak u svojoj vezi u ovo blagdansko vrijeme. Neću vam lagati. 2020. mi je bila najčudnija godina u cijelom životu.

COVID-19 stavio pod ključ vjenčanja i događaje širom zemlje, a čini se kako ćemo ući u 2021. I dalje će postojati veliki stupanj neizvjesnosti kako i kada će vjenčanja opet biti normalna. Iako postoje cjepiva koja su u procesu primjene, trebat će puno vremena da mladenci počnu razmišljati o svom vjenčanju i planiranju kao što su to radili prije početka pandemije. Kao što sam uvijek govorio u prošlosti, duboko udahnite i uživajte u ovom novom poglavlju u svojoj vezi! U ovom postu, podijelit ću s vama neka svoja mišljenja o tome kako mladenci trebaju planirati svoje vjenčanje usred pandemije.

Razgovarajmo odmah o vjenčanja na temu COVID-19.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci primao sam telefonske pozive potencijalnih mladenaca koji su posjećivali moju web stranicu. Uvjeravam vas da promet na web mjestu pada kao nikada prije. Depresivan je i žalostan osjećaj kada vidim kako ova pandemija totalno ubija ono doba godine koje bi  trebalo biti vrlo zauzeto s rezervacijama. Dakle, u vrlo prepunom svijetu dobavljača vjenčanja, kad netko odvoji vrijeme da me nazove ili krene na web stranicu da popuni obrazac za kontakt, ja ću biti tu za vas. Očito vam je nešto zapelo za oko na mojoj web stranici ili blogu. Možda je to bila jedna od mojih zvjezdanih recenzija koju su mi klijenti ostavljali tijekom godina. Kako god ste me pronašli, jako sam zainteresiran za razgovor s vama o sastavljanju jedinstvene liste za vjenčanje radi koje ćete vi i vaše gosti godinama razgovarati o svim zabavnim sadržajima koje ste imali na proslavi vjenčanja.

Zašto ne biste mogli pričekati da pandemija COVID-19 prođe pa da biste mogli realizirati vaša vjenčanja.

Reći ću vam odmah, da sam na vašem mjestu, produžio bih zaruke i isplanirao vjenčanje barem godinu dana unaprijed. Čak i prije nego što je COVID-19 osakatio industriju vjenčanja, mislim da prosječni svatovi obično određuju svoj datum 6-9 mjeseci unaprijed. Teško je predvidjeti gdje će biti društvo za 6-12 mjeseci što se tiče pandemije. Još u ožujku / travnju nismo znali za virus i sve smo isključili. U travnju smo na kolovoz gledali kao na vrijeme kad će stvari biti normalne. Pa, doživjeli smo ljetni val, da bi nakon njega uslijedio još jedan val ove jeseni koji traje još i sada. Ti će se valovi nastaviti pojavljivati ​​sve dok virus ne bude pod kontrolom.

VAŠ dan vjenčanja dan je zbog kojeg se NE biste trebali brinuti. Dan je to kad biste se trebali probuditi sa svojim kumovima i započeti jednodnevno slavlje koje ćete pamtiti do kraja života.

Izbjegavajte COVID-19 pripremu za vjenčanje i pričekajte.

Da se danas zaručim i ona kaže “da”, odlučio bih se za „produljene“ zaruke. Svakako možete odabrati datum za svoje vjenčanje, ali ja bih se odlučio za datum u vrlo kasnom dijelu 2021. ili prijeći u zimu ili proljeće 2022. kako bih pustio da ovo cjepivo napravi svoje i zaustavi širenje virusa. I znate što, kad pričekate, moći ćete planirati malo pametnije i praktički isplatiti svoje vjenčanje, pa kad napokon stigne, nećete biti u tolikom dugu nakon vjenčanja i moći ćete uživati ​​u svom medenom mjesecu i novom zajedničkom životu bez brige.

Vjenčanja NIKADA nisu trebala imati bilo kakva ograničenja. To je događaj koji se dešava jedanput u životu, događaj u kojem je sve trebalo biti savršeno bez ikakve brige i bojazni. Ako želite zagrliti svog ujaka, trebali biste moći zagrliti svog ujaka bez brige i bojazni. Ako želite plesati na podiju s čašom šampanjca u ruci, ne biste se trebali brinuti hoćete li se držati na udaljenosti od metar / dva, od svojih najbližih prijatelja i rodbine. Ako se ne želite brinuti za svoje dobro ili za dobro svojih gostiju, samo pričekajte da se pandemija povuče. U redu je. Ne dopustite da vas itko pritiska da radite bilo što što vam nije ugodno. To je tako jednostavno.

Jeste li spremni razgovarati s DJ Nenom o tome da li će biti DJ za vaš veliki dan?

Za razliku od mnogih drugih dobavljača za vjenčanja koji se ovih dana jedva javljaju na telefon ili odgovaraju na e-poštu, uvjeravam vas da ćete u roku od 24 sata nakon što me kontaktirate primiti e-poštu s svim potrebnim informacijama. Također ću vas kontaktirati u vezi uspostavljanja brzog poziva s vama radi razgovora o vašem vjenčanju. Volio bih čuti vaše mišljenje i mogu vam reći da postoje dostupni glavni termini u drugoj polovici 2021. i početku 2022. godine.

Još jednom čestitamo na zarukama i sjetite se samo duboko udahnuti! A ako ne želite brinuti zbog gnjavaže s COVID-19, nemojte! Samo pričekajte i vjenčajte se kad stvari postanu normalnije. Još jednom vam hvala što ste me pronašli i volio bih biti vaš DJ za vjenčanje.

Kontakt: 091 / 785 82 88

Scroll to Top