Pravi DJ za vaše vjenčanje – Idealna playlista

DJ za vjenčanje playlista
Photo by Feliphe Schiarolli on Unsplash

Svaki put kad sjednem s potencijalnim klijentima, uvijek postoji barem jedna priča od njih o tome kako su otišli na vjenčanje prijatelja, a dotični DJ im je pokvario vjenčanje. DJ je pokvario jedan od najvećih dana njihovog života jer je puštao glazbu koju mladenci nisu željeli čuti ili je DJ puštao glazbu iz vlastite osobne kolekcije za koju je on pretpostavljao da bi je publika htjela čuti. Ta pretpostavka dolazi od klupskih DJ-a koji pokušavaju napraviti tu transformaciju za višu cijenu najma. Kao što ste možda pročitali u mojim prethodnim postovima kao dio ove serije blogova, samo je djelić DJ –a zapravo uspješno izvršio tu transformaciju jer im je bila bitna DJ za vjenčanje playlista.

Idealan DJ za vjenčanja

Iskreno, moj uspjeh kao profesionalnog DJ za vjenčanja dolazi od toga što sam pružio svojim mladencima slobodu da čuju što žele. Te daju svoj popis pjesama ili žanrova glazbe koje ne žele čuti. Iako na popisu postoje uobičajene pjesme za svadbene plesove, mladenci mogu čuti točno ono što žele i što će postići i učiniti najbolje i nezaboravne trenutke njima i njihovim gostima.

Jedno iskustvo u nizu

Postoje oni DJ -i koji dođu sa stavom da moraju sebe dokazati jer par nije pružio popis koji im se sviđa. Pa preuzimaju odgovornost na sebe da izvuku hrpetinu glazbe koja može, ali i ne mora biti prikladna za vašu svadbenu večer. U konkretnom slučaju, prijateljica mi je nedavno rekla. Da žali što nije bila konkretnija i iskrenija u pogledu onoga što ona i zaručnik žele od glazbe. Rekla je svom DJ-u da žele “plesnu glazbu”. “Plesna” glazba prilično je široka tema i obuhvaća mnoge, mnoge žanrove. Dakle, očito je DJ kojeg je angažirala ovo shvatio kao da izvuče najveće hitove Davida Guette i „ošine po prašini“.

DJ za vjenčanje playlista

Profesionalni DJ za vjenčanja sviraju publici. A NE onome što oni osobno vole te ne pretpostavljaju da će njihove osobne kolekcije biti pravi koncept za svako vjenčanje. Profesionalni DJ za vjenčanja daju svojim mladencima i gostima da odaberu i kreiraju vlastitu DJ za vjenčanje playlista / u. – Kako onu koju bi željeli čuti, također i one pjesme koje ne žele čuti.

Bez obzira odlučite li me rezervirati za svog DJ za vjenčanje. Jedno od prvih pitanja koje biste trebali postaviti svom DJ -u je. Hoćete li vi i vaš zaručnik imati mogućnost izrade vlastitog idealnog popisa za reprodukciju. Profesionalni DJ za vjenčanja postavljaju pitanja o glazbenom ukusu, kao i glazbenom ukusu gostiju i obitelji. Na koncu konca, odabir popisa pjesama trebao bi se odnositi na mladence. Ali uzmite u obzir i vaše goste. Ponekad u pokušaju da steknu dojam o tome što bi se moglo svidjeti vašim gostima. Mladenci stavljaju zahtjev za jednu pjesmu za svoje odgovore na RSVP. To bi se moglo učiniti kako biste stekli dobar osjećaj u kojem smjeru treba ići prilikom stvaranja popisa za reprodukciju.

Želite li dobiti voditelja za planiranje vašeg DJ vjenčanja za 2021. godinu? Kliknite ovu vezu: Kontaktirajte me

GSM: 091 / 785 82 88

Scroll to Top