Vodić za troškove DJ za vjenčanja.

DJ za vjenčanja cijena
Kontakt: GSM: 091 / 785 82 88

DJ za vjenčanja cijena

DJ za vjenčanja cijena može se uvelike razlikovati ovisno o mnogim čimbenicima. To uključuje lokaciju vašeg vjenčanja, vrstu paketa koji tražite i iskustvo te razinu stručnosti vašeg odabranog DJ-a. Ako razmišljate o unajmljivanju DJ-a koji će na vašem vjenčanju puštati glazbu: – Imajte na umu da je prosječni trošak vjenčanog DJ-a u RH oko 6,000,00kn, dok većina parova troši između 5,000,00 i 9,000,00kn. Parovi danas troše na svog DJ za vjenčanja više nego proteklu godinu. Jer većim dijelom svog budžeta žele ugoditi ugođaju svojih gostiju, više se fokusirajući na ostale detalje, npr. hranu, glazbu i još mnogo toga.

Koje usluge nude DJ za vjenčanja?

DJ na svadbi pušta snimljenu glazbu tijekom vašeg vjenčanja, a može poslužiti i kao voditelj za taj događaj. To znači da će on ili ona voditi objave u odgovarajuće vrijeme, predstaviti one koji drže zdravice i u osnovi voditi protokol. Najbolji DJ za vjenčanje ne samo da ima karizmatičnu i energičnu osobnost, već također može “čitati masu” te puštati odgovarajuću glazbu kako bi osigurao da vam plesni podij bude pun cijelu noć. DJ-i obično nude vlastitu audio / vizualnu opremu. Dok neke DJ tvrtke također pružaju usluge poput osvjetljenja, foto kabina, video ekrana i još mnogo toga..

DJ za vjenčanja cijena i što je uključeno u nju?

Ako vas šokira DJ za vjenčanja cijena, sjetite se da uloga DJ za svadbu u vašem danu vjenčanja je puno više od jednostavnog pojavljivanja na gaži i puštanja glazbe. Evo popisa što uključuje DJ za vjenčanja cijena:

Vrijeme: Ne samo da troškovi DJ za vjenčanja uključuju sate koje će on ili ona izvoditi na vašem vjenčanju. – Već uključuje i vrijeme potrebno za pripremu DJ-a za vaš veliki dan. Prije vašeg vjenčanja, vaš DJ će provesti vrijeme i vrijeme stvarajući vašu listu pjesama i jedinstvenu šablonu za vaše vjenčanje. A na dan vjenčanja, vaš će DJ putovati, postaviti opremu, odraditi svadbu i slomiti se od posla. Te na kraju rasklopiti i pospremiti tu istu opremu. – Imajte na umu da ako DJ mora putovati na veliku udaljenost do vašeg vjenčanja, možda ćete morati dodatno snositi troškove.

Oprema: Posljednje što želite na dan vjenčanja je da se oprema vašeg DJ-a pokvari. Tako dio DJ-ove naknade odlazi na kupnju i održavanje najsuvremenije opreme. Uključujući (ali ne ograničavajući se na) zvučnike, mikrofone, miksete, pojačala, i više od toga..

Glazba: Istina je – vaš DJ zapravo mora kupiti svoju glazbu! Zasigurno se želite pobrinuti da on ili ona ima puno pjesama između kojih može/te birati!

Operativni troškovi i osiguranje: Uključuju stvari poput plaćanja najamnine za ured, poslovne licence i troškove marketinga. Također biste se trebali pobrinuti da je vaš DJ osiguran. To štiti vas, vašeg DJ-a i vaše mjesto događaja u malo vjerojatnom slučaju da je oprema oštećena ili je netko ozlijeđen radi opreme vašeg DJ-a.

DJ za vjenčanja cijena i Kako možete uštedjeti novac?

Ako imate ograničen proračun, vjerojatno tražite načine DJ za vjenčanja cijena kako uštedjeti novac na glazbi. Evo nekoliko savjeta:

Unajmite DJ-a: DJ-i koštaju manje od bendova (bend u prosjeku može koštati 18,000,00 – 25,000,00kn što je puno više od DJ-a).
Odaberite pravi datum: Neki DJ-i nude popuste za vjenčanja koja se održavaju izvan sezone. (od studenog do veljače u većini dijelova RH) ili neki drugi dan koji nije subota.

Istražujte cijene: Postoje različiti DJ-i koji će raditi s različitim budžetima za vjenčanja. Pročitajte recenzije DJ za vjenčanja u vašoj blizini i ne bojte se kontaktirati nekolicinu kako biste saznali više o njihovim uslugama.
Ograničite radno vrijeme: Što više vremena vaš DJ bude radio, to ćete više platiti. Ako postoje načini kako skratiti vrijeme izvedbe. Možete uštedjeti novac na trošku stavke za glazbu koju će DJ puštati na vašoj svadbi.

Zaključak: DJ za vjenčanja cijena, DJ za vjenčanja Zagreb – DJ Neno iznosi za područje grada Zagreba 5,999,00kn. U što spadaju vrhunski razglas za do 300 ljudi te osnovna rasvjeta koja je dovoljna za plesni podij od 50m2. Ukoliko želite profesionalnu rasvjetu u što spada bojanje prostora, zidova, stola mladenaca i slično. – Surađujemo sa profesionalnim partnerom koji radi sa rasvjetom te se to onda dodatno plaća. Po meni suvišno, ali tko voli eto… Moju cijenu možete vidjeti i ako kliknete na karticu ili poveznicu CIJENA na mojoj web stranici u izborniku gore!

Scroll to Top