Značaj subwoofera na vašem vjenčanju

DJ za svadbu
Turbosound Milan M15B – Sub

Kao DJ za svadbu u svoj sam komplet opreme uvrstio dva 15-inčna Turbosound Milan M15B subwoofera koji su promijenili cijelu situaciju. U normalnim uvjetima se mogu pokriti i s 1 sub-om, ali kad dođem u situaciju gdje su potrebna 2 subwoofera onda moram imati 2. Tada moj zvuk i sustav postaje još snažniji.

Brige oko DJ za svadbu.

Čini se da su mladenci više zabrinuti zbog glazbenog programa i osobnosti DJ-a tj. da li će osramotiti svoje goste njegovim angažmanom ili ne. Ali nemojte me krivo shvatiti to i nije naj bitnija stavka. Ovo je izuzetno važno, jer mladenci trebaju razmotriti i pitanje o opremi koju će DJ koristiti na njihovom vjenčanju. Budući da sam bio audiofil, kupnja mojih subwoofera bila je dio slagalice koji je nedostajao cijelom sustavu. Subwooferi NISU bučni i oni ne djeluju napadno na goste, oni dodaju punoću zvuku i pružaju potpuni raspon zvučne kulise vašem događaju.

Intervju s DJ za svadbu.

Ako sjednete s DJ-ima na razgovor, pitajte ih koriste li subwoofere u svojoj opremi. Ako ne koriste, pitajte ih zašto. Kažite svom DJ-u da ih nabavi. Svakako pobrinite se da DJ za svadbu kojeg angažirate za vaš događaj upotrijebi subwoofere u svom glazbenom arsenalu. Ako imate trenutak vremena, pogledajte video klip u nastavku. Ovaj klip dodatno objašnjava važnost uključivanja subwoofera u program. Jako kul video!
https://www.youtube.com/watch?v=sZhdJqO-x10&ab_channel=KimJagstedt

Svrha subwoofera

Svaki DJ bi trebao znati da je fokus dobrog partija u potpunosti na basu.
Primarna svrha subwoofera je pružiti snažan bas zvuk koji nije moguć iz bilo koje druge vrste zvučnika. Bas je od vitalne važnosti jer nudi zvuk niske frekvencije, neku vrstu fizičkog podrhtavanja u prsima koje mogu pružiti samo duboki, bogati zvukovi, a može podesiti i pojačati zvuk koji dolazi iz lijevog i desnog zvučnika unutar samog sustava razglasa.

Kao i uvijek, kada želite unajmiti DJ za svadbu u Zagrebu ili njegovoj okolici, te tražite profesionalan zvuk i razglas, idite na moju web stranu i pogledajte moje video klipove nakon što kliknete na poveznicu GALERIJA.

gsm: 091 / 785 82 88

Scroll to Top