DJ na svadbi

DJ na svadbi

Postoji razlog zbog kojeg određeni glazbeni miksovi mogu pokretati ljude – fizički i emocionalno – dok drugi to ne mogu.
Što stoji iza toga? DJ na svadbi trebao bi znati. – Zapravo postoji više razloga…

Glazbeni geniji od Mozarta, Beatlesa do Stiva Wondera i Jay-Z-a znali su koji taktovi, tipke i instrumenti pristaju, a koji ne pristaju uz glazbu koju izvode. DJ iza svog pulta isto treba imati profinjeno uho i veliko glazbeno iskustvo kako bi plesni podij bio cijelu večer pun.
Jedna od mnogih vještina DJ na svadbi je sposobnost suradnje s mladencima kako bi se sklopili glazbeni blokovi za vaš najsvečaniji dan.

U intervjuima s našim klijentima pokazalo se sljedeće:
Ne postoji nešto poput toga da „jedan glazbeni broj odgovara svima”. Mora se paziti na prepoznavanje glazbenih žanrova, izvođača i skladbi koje najbolje odgovaraju mladencima a tako i vašim svadbenim uzvanicima.

DJ na svadbi treba znati..

Popis “pjesama koje nikako ne želite čuti” jednako je važan dio kao i pjesme koje želite čuti na vašem vjenčanju. DJ na svadbi može kulturno objasniti gostu koji želi da mu se pusti neka pjesma npr. „turbo folk“. Da je „ turbo folk” na popisu koji vi kao par ne želite čuti, a da se gost ne uvrijedi. (Dajem samo primjer), jer na nekim svadbama iz iskustva znam da mladenci imaju nekog izvođača kojeg ne žele nikako čuti, a neki gost želi čuti baš „tu“ pjesmu koja je na popisu „nikako ne puštati“.

Dobar DJ na svadbi znat će kako pristupiti takvoj situaciji. Uvijek se može pronaći neki “kompromis” između gosta i vaših glazbenih želja da se jednomu udovolji, a drugoga da se ne uvrijedi. To su vrlo delikatne situacije.

Vjenčanje bi se trebalo usredotočiti na mladence, a ne na DJ-a željnog slave. Dok planirate večer, zapitajte se bi li vaš DJ trebao voditi protokol vjenčanja tj. s ukusom predstavljati mladence i svatove ili biste više voljeli da glazba sama priča vašu priču?” Kako god da je, obje varijante su prihvatljive.

Kao i mnogi aspekti života, pažljiva priprema i iskrena komunikacija pouzdan su put do uspjeha. Glazba na veselom vjenčanju uvijek je rezultat promišljenog planiranja i pažljivog odabira te načina izvođenja.

Kontakt: gsm: 091 / 785 82 88

Scroll to Top