DJ za vjenčanja lista pjesama.

DJ za vjenčanja lista pjesama
Kontakt: 091 / 785 82 88

Moj uspjeh kao profesionalnog DJ za vjenčanja Zagreb ima najviše veze s puštanjem glazbe mojim klijentima. Glazba koja se pušta trebala bi biti upravo ono što vi želite čuti a ne ono što ja želim puštati. Postoji puno DJ za vjenčanja koji misle da sve što trebaju je samo natrpati u kombi svu svoju DJ opremu i glazbenu kolekciju. Te se jednostavno pojaviti na vašem vjenčanju i pustiti “njihovu” glazbu. Radio sam na mnogim vjenčanjima. I ovdje sam da kažem da je pružiti mladencima dovoljno vremena da kreiraju vlastitu listu pjesama s glazbom koju njihovi gosti znaju i vole. Najbolji način da se osigura da svi budu sretni i zadovoljni.

DJ za vjenčanja nikada ne bi trebao pretpostaviti da su sva vjenčanja ista jer to nije istina! DJ-i koji kažu da su sva vjenčanja ista i da im ne trebate dati vaš popis pjesama. Ili DJ-i koji kažu da im je dovoljno samo 20ak-30ak pjesama pa da će se oni po tome ravnati pa tako vidjeti što se vama sviđa a što ne. Oni su DJ-i koji bi trebali biti prvi na mjestu za maknuti ih sa vaše liste angažmana kada sjednete na razgovor sa njima.

Kako je sa mnom?

Sa mnom je jednostavno. Možete odabrati pjesme koje vam se sviđaju, ali također možete odabrati i pjesme koje vam se ne sviđaju: Što je po mom mišljenju jednako važno, ako ne i važnije. Postoje pjesme koje nam se ne sviđaju. Postoje žanrovi glazbe koji se ni meni ne sviđaju. Ja osobno nisam veliki ljubitelj turbo folka. Pa kad bih unajmio DJ za svoje vjenčanje, moja zaručnica i ja vjerojatno bi uklonili turbo folk glazbu s naše liste pjesama.

Razmislite o tome. Vaš dan vjenčanja (do ovog trenutka u vašem životu) bit će najdivniji dan u vašem životu. Pjesme koje vam se ne sviđaju NIKADA se ne bi trebale pojaviti na vašoj listi pjesama. A jedini način da se to ne dogodi je da provedete ovaj važan razgovor s DJ za vjenčanja kojega odlučite angažirati. Te da mu date popis pjesama. Popis obavezno treba sadržavati 150 pjesama koje će se puštati za vrijeme fešte, te 50 lakših pjesama koje se reproduciraju za vrijeme sljedova jela ili pauza. Popis pjesama možete napraviti na Deezeru!

Spremni za razgovor sa mnom o tome da budem vaš DJ za vjenčanja?

Hvala vam što ste pročitali ovaj post! Koji je, kao što vidite, vrlo važan post na blogu o jednom od najvažnijih stavki vezano za vaše vjenčanje. Kada budete tražili DJ za vjenčanja, obavezno kliknite na njihove recenzije da biste saznali i nešto više o njima. Ako ste zaručeni i želite sjesti i započeti intervjue sa raznim DJ za vjenčanja o tome tko će biti osoba koja će biti DJ na vašem vjenčanju. Kliknite na vezu i bit ćete prebačeni na moj kontakt obrazac kako biste mogli ispuniti osnovne podatke vezano za vaš najsvečaniji dan. I u dogledno vrijeme se vi i ja možemo sastati i razgovarati o glazbi!

DJ za vjenčanja Zagreb – DJ Neno, zaključak:

Imajte na umu da uvijek predate DJ za vjenčanja Zagreb listu pjesama koje želite čuti. Te pjesama, izvođača ili žanra koje nikako ne želite čuti. Razmislite mirne glave i smatrajte to „policom osiguranja“ od potencijalno lošeg vjenčanja i privlačenja čudnih pogleda vaših gostiju. Lista treba sadržavati 200 pjesama. 150 življih pjesama za feštu i 50 lakših pjesama za pauze!..

Hvala vam još jednom što ste posjetili moj blog i radujem se što ću s vama razgovarati o vašem vjenčanju!

Vaš DJ za vjenčanja Zagreb – DJ Neno 🙂

Scroll to Top