DJ za vjenčanje glazbenik i koordinator vaše najsvečanije večeri.

DJ za vjenčanje

Zamislite svog DJ za vjenčanje pilotom koji leti avionom. A taj avion je vaša svadba. Kao vaš DJ za vjenčanje, poslati ću vam „upitnik za vjenčanje“ kako bih mogao dobiti uvid u „plan leta“ tj. u vaš vremenski plan. Dobar DJ proučit će vremenski plan puno prije nego što stigne dan vašeg vjenčanja i morat će biti spreman za intervencije u slučaju da dođe do neočekivanih situacija. Dobar i profesionalan DJ za vjenčanje bit će fleksibilan i strpljiv u slučaju da dođe do bilo kakvih problema ili promjena u zadnji čas. Vaš vremenski plan trebao bi sadržavati sva vama važna imena tj. imena kumova i roditelja kako bi vaš DJ mogao izvršiti najave istih u ključnim trenucima. Za vašeg DJ-a trebaju biti spremne i najvažnije pjesme. Pjesma za ulaz u salu, pjesma za prvi ples, te pjesme za kumove i roditelje. (ako je potrebno).

Vremenski plan i DJ za vjenčanje

Vremenski plan sljedova hrane, vremenski plan ceremonije podvezice/Buketa (ako će ih biti). Kada će biti rezanje torte? Hoće li biti prije ili poslije ponoći? Hoće li biti zdravica? Ako da, kada će se odvijati? Govori kumova? Ako da kada? To su sve male pojedinosti. No na njih vaš DJ treba paziti. Jer ti se detalji odražavaju na vremenski plan vaše svečanosti! Saznajte više o mom najboljem odabiru glazbe (šabloni) koja vam može dati ideju za VAŠ odabir glazbe za vaše vjenčanje. Svakako pogledajte moj Deezer link (plejlistu) https://www.deezer.com/hr/playlist/8414107702 <——- KLIKNITE OVDJE!
Naravno.. Vi ćete napraviti vašu plejlistu, ali ovo vam može poslužiti kao putokaz.
Vaš DJ za vjenčanje također će morati učinkovito komunicirati s vašim fotografom i snimateljem, što mi nije ništa novo. Tako da snimatelj i fotograf mogu snimiti pravi kadar u pravo vrijeme vaših najključnijih trenutaka večeri.

DJ Neno

Moj fokus je isključivo na savršenoj izvedbi vašeg vjenčanja. Tretiram svaku svečanost ili događaj kao da je moj vlastiti, na manje od toga ne pristajem! Putem profesionalnih najava i kombinacije najbolje glazbe koja je pripremljena za vas i vaše goste. Jednostavno rečeno, DJ Neno je DJ s modernim stilom.
Na vrlo prenatrpanom tržištu DJ za vjenčanja lijepo je znati da sam i ja nekom „zapeo za oko“. Volio bih razgovarati s vama o tome ako želite biti moji klijenti za vaš najsvečaniji dan.
Unajmljivanje DJ za vjenčanje ozbiljna je stvar i mora se obaviti pažljivo. Obavezno kliknite na vezu KONTAKTIRAJTE ME iznad, da biste bili prebačeni na moj kontakt obrazac kako biste mi mogli poslati upit oko kojeg ćemo razgovarati.
Hvala što ste pročitali ovu objavu na mom blogu i veselim se obostranoj i uspješnoj suradnji!

Vaš DJ za vjenčanje – DJ Neno 🙂

Gsm: 091 / 785 82 88

Scroll to Top