DJ VJENČANJA – VIRUS I VAŠE VJENČANJE

DJ vjenčanja

Živimo u nevjerojatno nadrealnim vremenima, a u takva se svrstavaju i DJ vjenčanja. Nešto bez presedana poput Covid-a-19 ne ostavlja mjesta pozitivnim događajima iz života i umirujućim pričama iz prošlosti da nastavimo u istom pravcu u kojem smo krenuli prije samo nekoliko mjeseci. Stvarnost je takva da je naš jedini način da prebrodimo vrijeme ispunjeno tjeskobom taj da prihvatimo svaki dan onakvim kakav uistinu jest.

Stručnjaci nam govore da ćemo morati polako živjeti svoj život skupa s ovim virusom i mijenjati način na koji doživljavamo svakodnevicu. Dok poduzimamo korake kako bi se vratili u normalu, teško je živjeti u sadašnjosti. Razmišljanje unaprijed i gledanje u budućnost prirodni je mehanizam za suočavanje sa svakom situacijom. Međutim, u ova vremena nalazimo utjehu u svakom novom danu, jer se čini da se jedino tu krije odgovor za našu zabrinutost. Ali što ako bliska budućnost za vas nosi nešto iznenađujuće pozitivno?

Što ako je to vaše vjenčanje? Recimo nešto o virusu i vašem vjenčanju DJ vjenčanja.

Riječ virus nije nešto što biste ikada povezali s danom vjenčanja. Vaše bi DJ vjenčanja trebala predstavljati nešto radosno. To je naj svečanije životno slavlje. „Šlag na torti“ vašoj vezi i svim ostalim važnim događajima u vašem životu. Pod jednim nebom (ili zvijezdama) slavi se najvažnija stvar na ovom svijetu – ljubav. Teško je prihvatiti da bi vam virus mogao oduzeti tako pozitivan životni događaj koji ste toliko dugo čekali. Mnogima je vjenčanje nešto što su zamišljali od djetinjstva. Nikad, ni u najluđim snovima niste mogli pomislili da bi vam ga nešto moglo oduzeti.

Što može krenuti po još većem zlu?

Ne postoji osoba na koju biste usmjerili vašu ljutnju. To je jače od nas. Želite kriviti upravitelja objekta ili hotela koji vam trenutno ne može dati konačan odgovor. Što znači da nije 100% siguran hoće li biti moguće vratiti vam sav novac ako otkažete datum? I on samo radi svoj posao. Želite se izvikati na pjevačicu vašeg benda koju ste rezervirali prije dvije godine jer se nekako osjećate iznevjereno i od nje. Naravno, znate da oni nisu krivi. Nitko nije kriv. U zraku se osjeća ljutnja, gorčina i sve je suprotno od onoga što bi DJ vjenčanja trebala predstavljati.

Ne postoji jedinstven pristup kada se radi o tome kako se najbolje nositi s tim kada je riječ o poslu. Objekti i hoteli su odgovorili na bezbroj različitih načina. Neki su stupili u kontakt s mladencima mnogo prije nego što su morali odlučiti koji je najbolji način prije nego nešto poduzmu. Drugi su pristupili manje samoinicijativno i „zakopali glavu u pijesak“. Još uvijek ima toliko pitanja, neizvjesnosti i praznih mjesta koje trebaju popuniti. U međuvremenu, trčite okolo, odjednom strepeći od događaja koji je do sada bio preplavljen uzbuđenjem.

Mnogi su parovi u potpunosti promijenili svoje planove za DJ vjenčanja. U nekim je slučajevima to iz financijskih razloga, a u drugima jer se žele uskoro vjenčati. Iako im opcija odgađanja datuma za godinu ili dvije može biti dostupna na mjestu događaja, oni to ne žele prihvatiti. Ne žele čekati dvije godine da se vjenčaju. Planiraju iseljenje u neku drugu zemlju ili zasnivanje obitelji i ne žele da im se život stavi na čekanje. I tako manje skromniji poslovi postaju sve aktualniji.

Rješenje DJ vjenčanja

Ljudi smanjuju svoja očekivanja, smanjuju popis gostiju i popis usluga koje trebaju platiti. Ako planirate preoblikovati svoj dan vjenčanja, ima smisla razmotriti opciju DJ vjenčanja koji će paziti na sve elemente glazbe. Manje poslovnih partnera znači manje potrošenog novca, manje prepiski i manje posla za sve. DJ vjenčanja mogu osigurati glazbu za taj dan, “nakon” i sve vrijeme prije i nakon ovih bitnih elemenata vjenčanja. Njihova je strast prilagoditi glazbu za vjenčanje svakom pojedinom paru. – Da bi se zadovoljila ljubav koju dijele i atmosfera kojom žele da njihovo vjenčanje zrači. Unajmljivanje DJ vjenčanja sjajan je način uštede novca ako je Covid-19 utjecao na vaše financije i planove vezano uz vjenčanje.

Postoji niz drugih stavki koje možete smanjiti kako biste dugoročno uštedjeli novac. Za manja DJ vjenčanja možete razmotriti večeru u obliku švedskog stola, a ne večeru s četiri slijeda. Možete npr. potražiti društvene medije kako bi angažirali studenta videografije ili fotografije kako bi snimio vaše posebne trenutke tog dana? Odbacite skupe automobile i pozovite prijatelja ili člana obitelji koji ima lijep auto. Uštedimo nekoliko kuna i uživajmo u intimnoj vezi koja slavi ljubav kao najuzvišeniji simbol, a ne izvanjski sjaj i raskoš.

Virus vam neće ukrasti vjenčanje – treba ga samo malo preusmjeriti. Svi smo u tome zajedno!

DJ vjenčanja Zagreb – DJ Neno

Ostanimo odgovorni!

Kontakt

Scroll to Top