O meni

Par rečenica o meni:

O meni
O meni 2

Pozdrav! Da vam kažem par rečenica o meni. Ja sam Neno, DJ po Vašoj mjeri. A glazba prožima moj cijeli život. Želja mi je da je podijelim s Vama i to na najbolji očekivani način u jedinstvenom životnom momentu kao što je ulazak u bračnu luku. Vjenčanje je, za svakoga od nas pozitivna životna promjena. A glazba je jedan od nositelja dobrog ozračja na svakom vjenčanju na kojem se susreću generacijski različite skupine. Istovremeno svaka od njih ima osobnu percepciju što je to dobra zabava.

Moja pozornost

Moja pažnja kao DJ -a. je fokusirana na svaki aspekt glazbenog izričaja i na sve naraštaje uvaženih gostiju što je učinak nebrojeno mnogo preslušanih glazbenih sadržaja i odabira iz njih. Stoga je moja funkcija na vjenčanom slavlju nezamjenjiva jer se radi o jedinstvenoj prigodi; pružam podršku parovima i njihovim gostima da uživaju u tom svečanom danu uz odabranu glazbenu pozadinu. Svakog od nas glazba dodirne, a pogotovo kad je usko povezana sa eventom od izuzetne važnosti.

O meni - moj “moto”

U svom radu se držim one stare uzrečice: “Doživljavam svaku svečanu manifestaciju ili glazbeni događaj kao da je moj vlastiti. Na manje od toga jednostavno ne pristajem!”

No, ne radi se međutim samo o prepunim plesnim podijima, fešti do ranih jutarnjih sati. Nego o tome da muzika ostaje u našem sjećanju i nakon što se aparatura ugasi, a gosti se raziđu. U sjećanju tako ostaje odabir pjesama jer ste tada možda upoznali nekog osobitog ili ste se naplesali u ritmu omiljenih pjesama. Možda ste se dobro zabavljali gledajući kako veseli plesači veselo plešu na dobru mjuzu koja ih pokreće. 

Svečane prigode i prilike trebaju glazbenu pozadinu i ništa drugo ju ne može zamijeniti. Moje zadovoljstvo je gledati svatove zadovoljne i sigurne da će vaš DJ podići nivo pozitivne atmosfere na punom plesnom podiju. – Savršenim glazbenim odabirom te vaše uzvanike zabaviti svirkom koju će pamtiti zauvijek. Ja sam Neno, vaš DeeJay, a moj odabir glazbe će vam uljepšati vaš najsvečaniji dan u vašem životu.

Ukratko, toliko o meni..

GSM: 099 / 371 87 62

Scroll to Top